Grattis Emma!!!

Ja må hon leva, Ja må hon leva, Ja må hon leva uti hundrade år... osv.
Grattis Emma!!! 20 år... Stora Tjenen nu!! Och det bästa av allt, du kan handla din egen sprit på systemet. Gött, jag slipper köpa ut!!! Wohoo....


20 och nöjd!!!

Yes, hon blev supernöjd med de paket jag köpte till henne!!!

Kommer troligtvis att lägga upp bilder från lördags imorgon=) Stay tuned...

Hej då!
  

Färjan!!!

Hahaha... vilket jäkla roligt tv program!! Färjan en massa kåta 40-50 åriga gamla gubbar och käringar som super och släpper loss helt!!! Måste bara kolla nästa vecka!! Kanske kan få värdefulla tips inför våran "färjan" resa!!! Den 16 okt. smäller det!! Längar så, jag är sjukt peppad på resan!!!





Imorgon fyller min älskling 20!! Woohoo!! Hoppas att hon blir nöjd med det jag har köpt till henne! Hon är en aning kräsen när det gäller saker till henne själv =/ Så det är sjukt svårt att köpa något till henne =( Men hoppas, hoppas! =)
Får väl se imorgon!

Nu ska jag slappa med Emma för sista gången som 19 åring!

Sov gott!!

Hej hej...

Long time no see

Igår var det förfest med massa folk!! En hel del som jag inte har sett på väldigt länge!! Riktigt trevlig kväll... mycket dricka =P Jävligt mycket chips på golvet också tack vare den sjuka mannen David Carlson, som har en tendens att bli helt jävla cp när han dricker!!! Men det är oftast sjukt roligt!!! =) Så denna dag har mest blivit en städdag! Men nu är det helt rent i lägenheten... så skönt när det är gjort!!! Kommer att lägga ut lite bilder från kvällen.... men inte idag, ni får hålla utkik, för de kommer!!!
Lipz var väl sådär... inte så bra musik, men det funkade!!! Det var iaf mycket folk där, kul kul!!
En trevlig kväll som måste göras om!!


Ha de bra!!!

Botten upp!

God morgon bloggläsare!

Idag är kommer det hända mycket... Emma fyller år på tisdag, så vid två blir det kalas med släcktingar... Vid 6 är det förfest hemma hos oss. Med utgång till Lipz, för en gångs skull! Tror på en lyckad kväll!! Har inte drukit på länge, så jag är fett peppad!! Känns som att jag kommer bli tokfull =P Håller på att ladda hem lite skivor  så jag kan bränna en  schyst blandning!!
Nu ska jag äta frukost!!!  och sedan städa som tusan!!



ha det fint ikväll!!!
Hej, Hej!!

Inte en gång till...




Fan vad ont det gör!!! Hatar att du gör såhär mot mig!! Varför!?!?!? Fattar inget, trodde att det var aldrig mer förra gången!!! Fan ta dig!!! men jag ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!!! Fatta det! Det får bara inte hända en gång till...
Du är det viktigaste för mig på hela jorden, hoppas jag är det för dig också!! Känns inte som det just nu! Tyvärr =(
ORKAR INTE MED DET HÄR EN GÅNG TILL!!!!!!!!!

ÄLSKAR DIG MASSOR!!!!!!!

Ny mobil=)

Hej alla glada!!
Fick idag min nya mobil som jag beställde i söndags!!! Sååå gött att kunna ladda och använda den som vanligt!!!
Sitter nu och försöker få rätt på alla inställningar m.m. Tar tid, men det är riktigt roligt =)
Annars händer inte så mycket i mitt liv! Jobb, träna, tv, sova! Typ så ser mina dagar ut!

Ha de! Ciao!!

Moppefest!!

Hej hej...
Denna lördagskväll har jag spenderat i Främmestad. Eftersom Emmas bror fyllde 15!!! Han fick bland annat en konsertbiljett med Bullet for my valentine, som spelar i göteborg 6 december! Kollade in dem lite på youtube, då vi fick höra att de gjorde något som kallas Wall of death. En helt sjuk konsertgrej som tillhör det extrema!!! Kom även upp något som kallas Mosh eller Mosh pit, det är en form av "dans" som inte liknar något annat än människor med damputbrott som svingar runt med armarna och sparkar hej vilt!! Anton (Emmas bror 15 år) Blev väldigt nervös när han såg detta på youtube, eftersom det kommer att bli hans första konsert!!! Stackars kille...

Tycker att alla borde dansa lite mer såhär på konserter istället för att "slåss"!!!!
Ps. Jag är INGEN gamal pensionär, även fast jag låter som en just nu!!!!




God natt och sov gott!!

Gör en slö dator snabbare!

Hejsan alla läsare!

Har ni samma problem som jag och denna tyska kille?! En otroligt slö dator!!!! Kika då in på denna sida så kanske den blir lite bättre ;-)  Slö dator?! Jag testade dessa funktioner och jag upplever att datorn går lite fortare iaf. Värt ett försök!! Det händer ju inget farligt!!!



Ha de bra!

Ensam hemma...

Hej hej....
Sitter just nu helt själv i soffan och kollar på tv! Emma är nämligen och jobbar... För en gångs skull är det jag som får sitta själv hemma när hon jobbar... Tråkigt =(
Har fått en hel del saker gjort iaf... Diskat, tränat, dammsugit och plockat undan en hel del!!!

Har försökt i typ en vecka att ladda hem Backpacker 3. Men det har inte funkat... Tillslut laddade jag hem ett crack från Limewire... Trodde jag!!!
Det var ett virus!!! Och jag hade inget fungerande virusprogram!!! Inte bra! Fick upp en massa porrikoner på skrivbordet som kom tillbaka fast man raderade dem! Fick lite småpanik och trodde att hela datorn var förstörd! Men det gick bra.... Laddade hem ett virusprogram, och idag har jag  "städat" datorn. Rensat på onädiga program, uppdaterat och defragmenterat datorn! Känns skit bra!!! Hoppas att den kommer gå lite fortare ;-)

Nu ska jag strax sova... Börjar tidigt imorgon!!!

V för Vandetta var förresten en mycket bra film! Väl värd att se!!

Ha de och sov gott!!

V för vandetta och melon!

Idag kom jag hem tiiiiidigt, slutade redan klockan 2!!!! Så skönt, och ännu bättre, Jag är ledig imorgon!!!! Woohoo!!! Ska bli så skönt att få sova ut för en gångs skull!!!!

Snart blir det film, V för vandetta. Emma köpte den filmen när vi var och handlade på Willys efter gympasset! Den ska tydligen vara SÅÅÅÅÅ BRA!!! Men jag är skeptisk =P Har ni sett den?!

Jaja, nu vill jag kolla på film och käka honungsmelon och drika hallonsoda, värsta fruktsalladen i magen=P Hehehe...
Hej Då!

En och en halv biljett, tack!

Hejsan...
Bion igår var skit bra!!! Rekomenderar Wanted starkt!!! Till och med Emma (som inte gillar actionfilmer) tyckte att den var riktigt bra!!! =) Så gå nu och se den!!!!

Om det inte hade varit fullsatt på biografen så skulle jag bytt plats med en gång. För det satt Världens mest jobbiga, sjukaste, fetaste, fulaste, mest klafsande och irriterande människa jag någonsin stött på!!!!!!!!!!!!!!!!
Det började med att han är så fet att hans sidofläsk väller över "vårat" armstöd och ut en del på min sida. Sen så klafsde han as högt när han käkade godis. Dessutom pratade han HÖGT med sig själv, och skrattade och stönade från och med första scenen!!!!
Här kommer några utav hans uttryck!

  • Fucking hell
  • Crap
  • Cool gun
  • Hahahaha
  • Hohohoho
  • Hehehehe
  • Woff
  • Åååhhh
  • Aaahhh
  • Klafs, klafs....

Det var inte bara jag som störde sig på denna man. Personer flera rader både framför och bakom skrattade åt honom, och vände sig om för att kolla vem fan det var som lät så!!!!

Sjukaste människan jag någonsin suttit breve på bio! Fattar inte varför man går på bio ensam!! Om man inte kan hålla käften så kan man lika gärna sitta hemma och kolla på filmen. Stör inte mig mer i fortsättningen tack!
Jag betalade för en Hel sittplats, men fick bara en Halv!!!! Ska jag behöva betala för hans övervikt?!?!?
Skulle inte tro det!!!!




Ha de söndagsbra!

Nu ska jag och Emma spela Backpacker!! Hahaha... det är så sjukt roligt =)


Bio...

Jag och emma ska strax dra iväg och kolla på bio! Wanted, hoppas och tror att den kommer vara fett bra =P Har dock läst en del recentioner om den filmen, och de har INTE varit bra =(, men man kan ju inte lita på vad de säger.... Smaken är som baken, Hårig eller? Hahaha =)

Jobbade idag så jag är ganska trött atm (hahaha Gustav uttryck) men det blir nog bättre efter att jag köpt en stor cola och en stor popcorn!!!! Ett måste till bio!!!!



Jag har sovmorgon imorgon.... börjar inte förän 07:30, gött gött!!

Ha det fin fin fint!!!!

Kvällsposten...

God kväll alla mina små kycklingar...

Ska snart gå och lägga mig... sitter och slöar framför tven just nu. Pratade precis med Gustav i telefon... Det var ett tag sedan man såg den grabben, men han kanske skulle komma hem nästa helg, så då kanske man hinner träffa honom lite=)

Får gå och lägga mig själv idag =( Eftersom emma är ute och partar med några vänner... Jag hade gärna hängt med ut ifall jag inte skulle börja jobba klockan 06;00 imorgon.... Sjukt tidigt en lördag!!! Men men Cashen måste in ;)

Börjar bli riktigt trött nu...
Sov gott folk's

Ps. bloggar mer imorgon!!


Jag skyller på ComHem!!!

Hejsan.....

Nu var det ett tag sedan jag skrev något i denna blogg (IGEN!!!) Men den här gången har det inte varit mitt fel!!!
Efter ett stort oväder i tisdags med åska och dunder, så slutade både hemtelefonen och bredbandet att funka... Lite svårt att blogga utan internet =P

Men nu kommer jag igen....

Sitter just nu och äter frukost tillsammans med Emma... Jag börjar inte jobba förrän 12 idag, gör min första kväll idag, kommer troligtsvis vara massa med folk på maxi när jag kommer dit :( Jaja.... Bara att köra!!

Ha en trevlig fredagsförmiddag!!
Hej Då!

Dålig update...

Tjoo alla läsare!
Äntligen kommer lite nytt på denna blogg =P
 
Detta har hänt mig denna helg!

LÖRDAG 

  • Jobba 6-13
  • Ikea
  • Bygga ihop Ikea saker
  • Tv
  • Sova

SÖNDAG

  • Åka runt hela Trollhättan för färska fraller till frukost
  • Shopping på överby
  • Städa, diska
  • Monopolkväll
  • Sova


Detta hände mig denna helg, en lugn helg... men skön =) Bäst var lätt monopolkvällen som jag nästav vann =) kom tvåa!!! Hoppas på en revansch snart =)

Hoppas att jag kommer uppdatera oftare för eran skull.... Idag blir det träning och se på Kristallen!
Ha en fortsatt trevlig måndag!
Ciao!


Fika...

Sitter just nu och väntar på att Emma och några utav hennes vänner ska komme hem från Torp, så att vi kan dra in till stan för att fika...  Känns som att de aldriiiiiig kommer... så segt att vänta!!!!!!!!
I

kväll blir det lugnt... ska jobba imorgon också! 06-13! Sedan fort hem och vidare till IKEA hoppas vi hittar något fint =) vi ska bara köpa typ tallrikar och sånt, men jag vet ju hur det brukar bli när man går där! "Ähh, vi tar den, och den , och den och den osv. osv. Det är ju så billigt!" Men sen blir det fan dyrt när man kommer till kassan med allt "Billig" =P



Ha en trevlig kväll gott folk!

Mentalt sjuk eller bara dum i huvudet?

Är denna mannen dum i huvudet eller mentalt sjuk? Varför gör man såhär mot sin kropp? Jag älskar tatueringer men vad fan!? Vad har han gjort? Han kommer ångra detta så stenhårt när han fattar att det inte går att få det ogjort!




Killen är tysk, det gör ju saken inte bättre!

Hade!

Bananlyftararmar =P

Nu har jag jobbat på Ica maxi i en vecka... Och allt känns bara bättre och bättre... Efter de första dagarna var jag helt slut! Jag orkade inte göra någonting =(  Men nu börjar jag komma in bättre i jobbet! Kroppen vänjer sig med alla tunga lyft, och jag har energi kvar när jag kommer hem! Tränade till och med idag =) Börjar jag få Bananlyftararmar? Hehehe... hoppas =P



Ska strax lägga mig! Börjar 06:00 imorgon...
Sov Gott!











Monopol Sverige!

Igår var jag och emma otroligt rastlösa, så vi ringde katriné för att umgås lite... det slutade med att vi åkte ner til maxi och köpte ett monopolspel. Monopol Sverige, med svenska städer och lite annat. Roligt med lite förnyelse i monopol! Vi spelade från 8 till halv 12. Det hade kunnat pågå längre, men jag skulle upp och jobba klockan 6 dagen efter så vi fick sätta stopp! Emma vann, men jag kom tvåa =)













Så såg det ut =P

Kul var det i alla fall... något som måste göras om snart!
Ha en trevlig kväll!
Hej då!


RSS 2.0