Soffa?

Jag gick förbi en secondhandbutik i Trollhättan (Yesterday) en dag och såg en väldigt rolig sak i skyltfönstret...



Det är en soffa i skylfönstret, men det roliga är skylten som ligger i soffan. Det står "soffa" 900 :-
Det roliga är dessa tecken " ". En "Soffa" kan ju inte vara en riktig soffa. Undrar vad det är då? en stor fåtölj kanske?
Jag har inte svaret, har du? Jag tycker i alla fall att det är skit roligt, hehehe...

Hej då!

Långpromenad med fågelmatning

Igår tog jag och Emma en långpromenad med hundarna! Vi gick runt spikön, ca 5km, det är säkert en överdrift med 5 km. men det låter bra =P Fast det är långt!  Vi hade tagit med oss bröd för att mata fåglarna, för att se hur hundarna reagerade! Tråkigt nog så brydde de sig ett skit =( Tror inte ens att de fattade att det var fåglar två meter ifrån dem... men men jag och emma tyckte det var roligt =P Pensionärer? hoppas inte!

Här kommer lite bilder från dagen!


Emma pussar Willma!


Chili spanar på något kul...


Fågelmatning på spikön!


Fåglar eller något annat?



Söta Willma!

Ikväll blir det en lugn kväll med lasagnette och en god sallad (Såklart inköpt på Maxi =P) och ovanligt nog en hyrfilm... Hahaha nästan lite komiskt! Men trevligt! Flyga drake skulle tydligen vara en jättebra film enligt Alexander... hoppas han har rätt, annars jävlar.. hehehe


Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

Maxi & Coton de tulear

Hej hej bloggläsare!
Sorry att det var ett tag sedna jag skrev... men jag har inte haft tid! Ja, jag skyller på det! "Tid är något man tar sig och inte har" så brukar jag säga, men jag har inte orkat!

Jag kan börja med att berätta om mitt nya jobb! Frukt och Grönt på Ica maxi i trollhättan! Denna vecka har jag börjat 6 el.7 och slutat 3 el.4! As bra tider, är dock inte alls van vid att börja så tidigt så jag är en död man när jag kommer hem från jobbet! Jobbet på fruktavdelningen går ut på att fylla på! Det är allt! Ett jävligt enkelt jobb, fast tiden går skit fort! Finns alltid något att fylla på! Jobet är väldigt tungt! är helt i ryggen när jag kommer hem! Förhoppningsvis är det bara en ovana, och att jag inte alltid är såhär trött när jag kommer hem! Orkar inte ens träna =(
Är så sjukt glad att jag slipper jävla McDonald's skiten och att jag har börjat på Maxi!

Igår fick jag och Emma tillökning i våran lilla "familj"! Vi ska passa två supersöta hundar! Willma och Chili, om jag någon gång ska skaffa hund ska det vara en coton de tulear! De är typ cirkushundar och kan hoppas svinhögt upp i luften! Coolt hehehe... Nej men ärligt så det är allt roligt med hund! De stannar till söndag! Så det blir väl en trevlig hundhelg i helgen=)


Skit dålig bild, min mobilkamera suger fett! Men sådär ser Wilma och Chili ut =)

Förhoppningsvis blir det mer och snyggare bilder i helgen=)
Ha det bra!
Hej hej...


Sov Gott!

Sov gott! Nu ska jag gå och lägga mig, börjar jobba 07:00 imorgon!

Eller så stannar jag uppe hela natten och dricker en jävla massa kaffe =P

Dröm sött!

Kräftskivan...

Hej!
Kräftskivan igår blev väldigt trevligt! Synd bara att så himla många stack hem tidigt och inte sov över! Men vi som sov hade lika kul in på småtimmarna för det =) Nattdoppet var sååå skönt...NOT!
Väldigt skönt att ha en fest någon annan stans än hemma! Man slipper ölstanken som brukar sitta i flera dagar! Även om vi städade väldigt noga i stugan, så känndes det betydligt lättare på något sätt! Vi skurade till och med alla golven! Inte illa det Hehehe.....

Tack alla som kom för en trevlig kväll!

Glömde tyvärr kameran hemma, men Elin och Alexander fotade massor! Så förhoppningsvis kommer bilder upp på deras blogg!

Nu blir det mat eller fika på strandgatan, är rätt så hungrig så det blir nog mat! Gött*

Hej då!


Kräftskiva!!!!

God mogon!
Just nu sitter jag och äter frukost, ska snart göra mig ordning, har faktiskt en hel del att göra idag!
Ska köpa de sista grejerna, hämta nyckel till stugan (där kräftskivan ska vara), fixa i stugan m.m.
Känner mig redan peppad inför Kvällen! Hoppas på en riktigt trevlig fest!

Ha en trevlig morgon/förmiddag!


Träning snart...

Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe... Ska bara få tummen ur och göra mig i ordning och sticka iväg till gymmet! Lika bra att få träningen gjord så fort som möjligt. Då är det inte så mycket folk som tränar, skööööönt!
Mer an att träna så har jag inte så mycket planerat! Mer än att jag och emma ska till Alexander ikväll födricka lite öl och ta det lugnt!
Ha de fint!

God Natt


Men!  oscchh... Gud vad har jag ätit?... Hahahaha!

Färska kräftor=)

Nu är våra kräfor inhandlade. Efter att ha kollat på varenda sida som hade ett kräfttest så bestämde vi oss (Mest jag) för att vi skulle köpa färska kräftor! Har aldrig ätit färska kräftor förut, men det borde ju vara godare! Låter ju sjukt mycket bättre med färska än frysta =P
Vad tycker ni bäst om, frysta eller färska?


Diggar att det är en nubbe längst fram på bilden. Hoppas den ligger i... hehehe=)

Nu är nästan allt inhandlat till kräftskivan, ska köpa det sista på lördag!
Hej!


Träningsvärk imorgon=)

God kväll!
Kom hem för en stund sedan, efter att ha gjort mitt sista pass ihop med gustav! Vi tränade ben idag, och jag kommer ha så fuktansvärt ont imorgon! Känner det redan nu!
Men jag älskar träningsvärk. För då vet man att man har tagit ut sig ordentligt! Det ska kännas att man tränar annars är det ingen mening med det ;)


Det är inte jag på bilden, även om man kan tro det ;) Hehehe...

Ikväll blir det en lugn kväll med lite tv och kanske lite Youtube Hehehe...! Orkar inte göra nått!

Ha det bra!!


Träning snart...

Just nu sitter jag och kollar på OS, är inga svenskar med men jag slökollar lite ändå =) är sjukt slö efter gårdagen =P Det blev en och annan öl, men är det hejdåfest så är det! Fick använda min eltändare till grillen för första gången igår. Den funkar hur bra som helst! Svin bra glöd som höll i evigheter!
Ska iväg och träna min sista träning tillsammans med Gustav om en stund. Det låter hemskt, men han ska flytta till Falun! Så det dröjer nog ett tag tills man tränar ihop med honom igen =(  Tråkigt, tråkigt!

/Daniel.


Städa & Systemet

Just nu sitter jag och kollar på höjdhoppsfinalen i OS! Det är sjukt spännande =) Hoppas att Sverige kan få en medalj till =P
Ska snart ner till tvättstugan för att hämta in de sista, sedan diska och städa lite! Finns alltid något att städa =P Kul kul...

Ska till systemet senare för att köpa ingredienserna till vår bål! Sedan så ska  jag köpa några "kräftöl". Tänkte köpa några som passar till kräftor! Ska be om hjälp för första gången i mitt liv på Systemet.... oohh spännande....

Ikväll blir det "Hejdåfest" hos Gustav som flyttar till Falun på Torsdag! Grillning och öl! Hoppas det blir en trevlig kväll=)

Ha det bra! 


Noppra raggarsträngen=P

Igår kväll efter "släktfesten" blev det strandgatan (igen) med Emma, Gustav & Katriné! Vi kom dit en timma innan de stängde så det hann inte bli så många öl =(
Men vi drog vidare hem till mig & Emma för att fortsätta drickandet! Det blev några öl och filmen Dirty Sanchez! Den är så sjukt rolig =)
Tror att jag blev lite väl inspirerad av dessa sjuka män, för efter filmen fick jag ett otorligt sug till att prova med att "raka mig" med noppermaskinen! Det gick bra till en början, men när jag skulle raka Gustavs raggarsträng så blev jag alldeles för ivrig=/ Jag tryckte noppermaskinen stenhårt (utan att tänka på det) mot hans mage! En stund senare visade det sig att jag "skurit" honom med maskinen =P Eftersom det var jag som hade gjort detta mot honom, så kunde jag inte göra något annat än att låta han göra likadant mot mig =( 
Dirty Sanchez och öl är ingen bra kombination =P


Gustavs märken är ännu värre =P Det gör ondare än vad det ser ut!

Idag var det ännu en gratismiddag ;) Emmas mamma fyllde år, så hon bjöd på mat och tårta! mmmmm så gött!!!
Annars har det inte hänt så mycket mer än att det äntligen är klart att vi får vara i en stuga i Öresjö på våran kräftskiva! Fan vad bra, sovplatser till alla, och ett kvällsdopp =) Kommer bli så bra!!!

Nu blir det Tv, och sedan sängen! Har tvättid 10:00=( 

Ha de fiiiiint!
 

Grillparty =P

Hej hej...
Om en timma drar jag och Emma till Älvängen! Där är det grillparty som gäller =) Emmas släktingar bor där, tror att det skulle komma 25 pers. Måste vara en stor flintastek om det ska räcka till alla =P

Ska bara välja vad jag ska ha på mig, fixa håret och kanske diska om jag hinner... annars vet jag vad som måste göras när jag kommer hem =(  Hatar disk!!!

Hej!


Into the wild & McDonald's

Idag blev det en hyrfilm, igen!!! Men vi var faktiskt tvugna att hyra into the wild eftersom alla exemplar var uthyrda senast!
Filmen var väldigt bra... värd att se! Vet inte om man kan säga så men, det är "roligt" med ett sorgset slut! Eller, ja, det är annorlunda och inte så förutsägbart som många andra filmslut är!


Into the wild hyrd på hemmakväll, vi har ju trotts allt Bonuskort som måste utnyttjats ;)

Efter filmen stack jag & Emma till McDonald's för att såsa Gustav, fick in en fullträff! Fisksås i halva ansiktet, håret, tröjan och byxorna! Hahaha.... men nu är vi jämna! Passade även på att "låna" hem lite is! Det fick även bli en sista? gratisburgare! Mumms* Gratis är gott!!!

Nu blir det lite os på tv, sedan sängen! är rätt så trött nu!

Sov Gott!

Noppermaskin=)

Idag var ja å Emma på överby för att köpa lite grejer till våran kräftskiva och emma vill "kolla" lite, som det brukar heta när man ska springa in i varenda jävla butik och kolla på allt som finns där inne! såå segt när man bara vill där ifrån!
Men vi köpte en as bra grej, en noppermaskin, en liten sak som är skit bra till våran tygsoffa som blir så nopprig av våran matta som luddar av sig! Men nu ska allt bort! hehe... Soffan ser som ny ut =)


Noppermaskinen in action!

Ikväll vet jag inte vad som händer... vet bara att jag ska ner till McDoald's för att skjuta sås på gustav som jobbar sin sista dag idag! Grattis Gustav =) tänkte även sno med mig lite is hem! Kan vara bra att ha till kräftskivan =)

Haré!

Dagens visa!

Var nere på strandgatan förut med emma, sara, anna, elin & gustav och tog några öl, det är ju trotts allt helg nu =P
Tre inlägg på en dag är något av ett personligt rekord, och det känns bra =) hehehe...

Kafferast!

Om en havtimma slutar Emma jobbet, då kommer hennes kompis Emma och hennes pojkvän Petter hem till oss för att fika lite... Alltid roligt att träffa folk, så jävla jobbigt bara att man måste städa, eller måste och måste... men man vill ju visa att man har en fin lägenhet ;)

Ska snart ta på mig kläder, och städa undan lite ;) men kollar just nu på OS! Tennis dubbel, så spännande! Det kanske blir final för svenskarna=)



Ciao!


Bilder från Stockholm...

Här kommer de utlovade bilderna,  titta och njut =P

  
Fika i Uppsala! första dagen.

  
På väg in till stan med pendeltåget från Upplandsväsby!

  
Emma!

  
Pasta inne på Gallerian! Gott gott*

  
Färsk Italiensk glass i gamla stan! Mycket gott=)

  
Gamla stan, så himla fint =)

  
Den smalaste gränden i gamla stan (tror jag) 90 cm bred iaf. Vi fick plats hehe...

  
"Tunnel"banan över vattnet?! + Min favoritsport Boule, mitt i stan!

  
En mycket trött Daniel på väg hem från stan! + en glad Emma!



That's all folks!
Enjoy =P


Gratis bilder!

Länkar till Fuji direkt! Där du kan framkalla de 100 första bilderna helt gratis. Man betalar bara för frakten (29 kr.) Skit bra =P Så passa på att framkalla alla bilder som du har i datorn. Ange nya mailadresser så kan du framkalla 100 nya gratis bilder! =) Så smart!

Fuji direkt

Go nuts!

Home sweet home!!!

Nu är jag hemma igen! Resan hem gick mycket bättre hem än resan upp! Det var nästan ingen trafik, så himla skönt =)
Det finns bara en sak som är så fruktansvärt störande när man kör bil. Alla jävlar som kör 5-10 km/h långsammare bara för att "de inte har bråttom" De är dom som gör så att folk gör onödiga omkörningar och krockar!! Skärpning, är det 90 så kör man i 90 (eller fortare;)) och INTE i 80 eller 85!!!

Orkar inte lägga upp bilderna just nu, måste ju redigera dem lite ;) men imorgon kommer de upp! Håll ut;)

Ska slökolla lite på tv nu, sedan blir det läggdags tidigt!

Sov gott=P

Gamla Stan!

Idag var jag & Emma i gamla stan och kollade runt en massa!! Det var hur fint som helst där bland alla trånga gränder! Helt sjukt hur tätt de har byggt en del hus!

Vi var även på en guidad rundvandring inne i riksdagen! Fick se massor =P Rätt ballt ändå att få se där de röstar och håller sina debatter, vad det nu heter! Man brukar ju bara se det på tv annars, Yeah! 

Har sett en (hel) del "kändisar" under vår tid i storstaden! Lotta på Bråkmakargatans mamma! Vet inte vad hon heter, men hon i alla fall! Och Emma säger att hon såg Jennifer Brown, Vincent & 2/3 av EMD (Mattias & Erik) Erkänn ni är avundsjuka?! Hehehe...

Imorgon far vi hem till Trollhättan igen=( Tråkigt att lämna, men vi måste ju hem någon gång...
Tror nog att jag pallar att köra hela vägen själv imorgon också! Emma har blivit förkyld tack var mig, så hon kan passa på att vila, så hon orkar upp och jobba på fredag;)

Ha det fint!
/Daniel.

PS: Kort från våra dagar i Stockholm kommer senare!

Shopping!!!

Idag var det shopping, shopping och åter shopping som gällde!! Hittade en hel del faktiskt, t-shirts, tröja och byxor!
Vi var inne i Stockholm i ca 8 timmar och kollade runt bland massor av affärer! Nu är jag helt slut i både ben och rygg! Får se det som ett rejält träningspass för benen;) Ben är ju annars så tråkigt att träna!

Nu kommer det inte att bli någon mer shopping på ett bra tag! Det har jag varken råd, ork eller behov till!
Imorgon kommer vi att åka in till stan igen, men bara för att ta det lugnt! Vi tänkte åka till gamlastan och fika på något mysit fik och sedan åka runt lite och kolla i Stockholm! Bara chilla helt enkelt=)

Hoppas allt är bra med er!
Ha de fin fint!



Stockholm/Uppsala

Igåt kom jag & Emma fram till Stockholm! Jag, manlig som jag är =P körde streckan helt själv!! Jag klarade det=) Resan gick fint förutom att havla Sveriges husvagnsfamlijer var ute och körde och att det regnade en hel del... Seeegt!

Idag var Jag & Emma i Uppsala och shoppade lite! Jag köpte ett par träningsbyxor som ser ut som ett par jeans! As balla!!! Emma handlade desto mer=P Inte helt otippat kanske!

Men imorgon ska vi åka in till stan och se ifall vi kan hitta något!

Kommer att lägga upp lite bilder när jag kommer hem, orkar inte fixa med det just nu!

Ha de bra!
/Daniel.


Stockholm imorgon=)

Imorgon drar jag & Emma till huvudstaden för att hälsa på pappa =)
Vi (Jag) kör någon gång imorgon på morgonen. Tänkte vara manlig och köra hela streckan helt själv! Hoppas jag pallar=P



Nu ska vi snart dra iväg till Gustav för att dricka lite öl, det är ju lördag¨så vad annars ska man göra=P!!!  Får inte bli fööör många bara... Hehehe....

Ha de!

Com hem...

Sitter just nu i telefonkö till Com Hems support... Fick hem det trådlösa modemet igår, men telefonen fungerar inte som den ska=( Det går att ringa ut men det går inte att ringa till den, hummmm skumt! Hoppas de kan lösa mitt problem=) Har suttit i telefonkön en lååååång stund nu!! Sååå segt!!!!

Ikväll ska jag & Emma iväg på 85 års Kalas=)
Det blir middag på Alberts i Trollhättan! Hoppas det blir god mat! Men det blir det säkert... Alberts är en rätt så fin restaurang!

Ha det bra!
/Daniel.

Hemmakväll

Ikväl blev det en lugn kväll men min kära Emma;) Vi hyde film och käkade massa glass=) Emma fick väla film och ville se Into the Wild, men självklar så var alla exemplar uthyrda. Så hon valde en annan film där Josh Hartnett spelade huvudrollen! Tror inte att hon brydde sig så mycket om innehållet mer än att han var sååååå snygg=( Den jäveln!!! hehehe.... Hade jag vetat de så hade det aldrig blivit den filmen!



God natt! Nu ska vi sova!
Hej!

Hem till Vara...

Jag precis ätit klart och ska snart sticka till Vara på kalas=) Hoppas det blir en god tårta =) Mammas man fyller 40något, shit vad dålig jag är på åldrar... pinsamt?! 


För några dagar sedan så uppdaterade jag & Emma vårat internet, från 0,25 till 2 Mb/s! Helt sjukt vilken skillnad det är! Framför allt på Youtube! Förr var man tvungen att vänta på att klippet skulle ladda lite, men nu är det bara att köra!=) Snart kommer väl vårat trådlös modem också! Det ska bli så gött att slippa alla sladdar!=)=)=)!
Nu ska jag byta om, och göra mig iordning! Ha det bra!

HEJ!

Nu är det gjort=)

Nu kommer bilden på min tatuering som jag utlovade!!!
Jag är så sjuk nöjd så det finns inte ord för det! 3,5 timmar tog det och det var värt varje sekund av smärta!!!
Jiff är kung!
Nu är det bara att vänta på att den ska läka!


Tatueringen börjar mitt på underarmen, den går runt & upp! De sista fjärilarna avslutas mitt på överarmen (Biceps)! Fjärilarna skiftar från "blodsrött" till svarta!


2 timmar kvar...

Nu är det bara 2 timmar kvar tills jag tatuerar mig =)=)=)
Kollade in tatueraren på myspace igår http://www.myspace.com/ink_da_planet Han kommer från Canada och inte från Usa som jag tidigare trott!!

Lägger upp bild på det färdiga resultatet senare!!!

Nu ska jag läsa, diska, äta sedan dra!

Bye!


The Chilf

Under våran campingsemester på Hafstenscamping fanns det inte så mycket att göra på kvällen mer än att gå till deras egna pub. Där var medelåldern kanske 50 utan att jag överdriver! (Kanske fanns en anledning till att det stängde 01:00 hehe...) Alla som var där kollade snett på oss och tänkte troligtvis "Vad gör dom här?" Vi struntade i det och ägde stället ändå =P
Något helt otippat hände dock efter att vi hängt lite i baren! Gustav tänder en cigg åt en dam i 55 års åldern, och de börjar prata... Roligt tänkte jag och emma som ville dra med Gustav och damen till dansgolvet! Efter ett par låtar kommer det en tryckare... Gustav och damen dansar vidare och lyckas få bra kontakt. Hon hade barn som var äldre än honom! Hahaha!!!
Efter dansen tackade Gustav för sig och joinade mig och Emma ist.

Ragg nr2 fick han efter att baren hade stängt och han satt och spelade bilspel! Då kom det fram en dam i 45 års åldern och sa till hoonom "Du måste ha en söt mamma"
Gustav svarar: "Du måste ha söta barn" Hahaha!!!! så roligt!!!!

Ragg nr 3 händer på standen då ett helt gäng med äldre damer badar nakna! De vill ivrigt visa Gustav marelden i havet!

Ragg nr 4 Jag, Emma ocg Gustav letar efterfest på en helt död camping då vi plötsligt ser två mammor! Gustav frågade efter cigg och vi sätter oss vid dem och snackar lite!
De var inte billiga cigg de hade inte! "Visa pungen så får du cigg" &"Gör helikoptern så får du cigg"  Var några av kraven för att få röka... Efter en stunds pratande försökte den ena att pussa Gustav! Hahaha!!! Roligare än såhär blir det knappast inte!!!

Gustav "The Chilf" Ydenius

CHILF = Children I like to fuck

 

Red Rocket Tattoo

Imorgon händer det... 15:00 ska jag tatuera mig!=) ska bli så gött!!! Inte för att jag gillar smärtan utan gött för att få det gjort och jag hoppas att den kommer bli sjukt snygg =)
Jag ska göra den på Red Rocket Tattoo i Trollhättan, av någon Jiff?! Tror att han hette så iaf. Skit samma... Det blir nog bra oavsett vad han heter...


Här är tatueringsmotivet... ändrar dock lite på bilden. Tänkte att det ska vara en kille
i kostym, med en atacheväska i handen och att det ska vara lite fler riktiga fjärilar i
slutet på bilden. Plaseringen är på underarmen med fjärilar som går runt hela underarmen
och över armvecket! Hoppas ni fattar... annars kommer jag att lägga upp den färdiga
imorgon!


Igår bokade jag, Emma, Gustav och Sara en kryssning till Hellsingfors med Silja line! Värsta suparesan=P Hehehe... Den 16 Okt. Bär det av... Vi tänkte åka tidigare, men den äldsta resenären var tvungen att vara över 21! Jag fyller 21 den 13 okt. så vi åker den 16! Är jag ansvarig för de andra då? Hoppas inte...

Ha dé!
/Daniel.


Gul Cabby!

Då var man hemma igen då! Campingen i helgen var väldigt rolig =) Det blev bara jag, Gustav och Emma. Men det blev en super helg ändå!
Jag har aldrig fattat meningen med att packa in allt man redan har hemma, in i ett "tillfälligt hem" för att åka iväg och bara sitta i förtältet eller husvagnen och inte göra något!
MEN... Man måste älska det!! Det var skit roligt, bara sticka iväg och inte tänka på något annat än typ, vad ska vi äta, när ska vi äta, ska vi bada... typ sånna bekymmer!

Tråkigt bara att det finns surgubbar och surkärringar även på campingar! Och självklart så hade vi en hel surfamilj brevid oss, redan klockan 21:30 bad de oss att sänka musiken, trots att INGEN skulle sova eller något... det var inte så högt för den delen heller!
Sen kom det två minuter efter att gitarren kommit fram och sa till oss att det ska vara tyst på campingen efter 23:00!
Då tog vi bort gitarren och satte på musiken igen! =(
En halvtimma senare kom de IGEN  och sa till oss att det är folk som försöker sova och att vi skulle gå in i husvagenen för att inte störa dem!
Men vi gick inte in! Vi sänkte bara lite och fortsatte som vanligt!
Pricken över i:et var att de inte ens var från Sverige, De var från Nederländerna! Är det inte där man får röka hach?!
De om några borde tåla lite!

Men en mycket lyckad camping helg som måste göras om snart!



Typ såhär såg den sura gubben ut! Hehe...


Ha de!


Camping!

Idag bär det av mot Hafsten Camping, Jag, Emma, Gustav, Willmort och hans flickvän (Vet ej vad hon heter) sticker iväg vid 4-tiden efter att Emma slutat jobba!

Det blir säkert en rolig camping natt trots att vädret är emot oss. Det ska bli regn idag och imorgon! Men vi har ju förtält, varandra och massa öl så vad gör lite regn?

Just nu tar jag en liten paus i allt diskande, sedan ska jag in till stan för att hämta emmas bil, sedan packa inför resan... Hehe, det låter typ som att jag ska iväg typ en vecka eller något, men jag har fått en låååååång lista av emma eftersom att hon inte hinner packa själv! Hoppas jag inte glömmer något =P



Ha det så fint!!
/Daniel.
 

RSS 2.0