God morgon!!!

God morgon!!
Sitter i soffan med Emma och har precis ätit upp min frukost....
Ska snart göra iordning mig.... börjar jobba 12 idag! Alltid skönt med sovmorgon=)

Pratade med mitt fösäkringsbolag igår angående min mobil.... Trodde att jag skulle betala en självrisk och att de sedan kunde fixa en ny mobil till mig.. Men icke!!! Man var tvungen att ha någon extra försäknring för just mobiler om de försvann utavför huset =( Varför är det bara så typiskt?! Man ska bara betala en massa pengar och när man väl behöver hjälp, ja då kan de inte hjälpa en!! Exakt samma sak hände med facket i våras! När jag blev lovad en högre lön, som jag aldrig fick! Sug min kuk era utsugare!!!

Men iaf. så är en ny mobil på g. Kommer på fredag sa de på 3! Så det är ju skönt!!!

Ha det bra.... Hej!!!

Jävla Apor!!!!!

Du din jävla idiot som snodde min mobil på gymet idag, JAG HATAR DIG!!!! Hoppas att jag kommer få reda på vem du är!! Då ska vi bli två om hur vida det är min eller din mobil!!
Bara så att du vet så är mobilen och kortet spärrat! Så du har ingen som helst nytta utav den!!!!!
Det enda är att dina blatteklåfingar kommer att kosta mig ca 2000:- med nytt kort plus mobil!!! Får jag reda på vem du är så kommer jag att kräva dig på vartända öre, din jävla Apa!!!

Hoppas du ruttnar bort i din mögliga lägenhet på kronogården!

För att peppa lite kan jag bara tänka på denna sköna kommentar från Alf som gör mig så glad!
"Vissa kan ju bara inte låta bli!"

Mobilförlusten gjorde även så att jag inte har kvar några nummer till er, mina vänner... Hehe.... Vänligen skriv dem i mina kommentarer! Kan ta bort dem efteråt ifall ni vill!

Ååååhhh vad jag hatar oärliga människor!!!!!!

Ni andra får ha det bra! Hej!


Fråga Doktorn!

Hello bloggen...
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Fråga Doktorn, ett tvprogram som tydligen har hållt på i 6 (tror ja de sa?) år!
Ett ganska tråkit program.... men det får gå när det inte finns något annat på tv!

Idag slutade jag tidigt... Halv två!! Så skönt!! Plus att jag är ledig imorgon!!! Ännu bättre!!
Ljög för första gången för min nya chef idag =/ Han frågade ifall jag kunde jobba lite längre, men jag sa att jag skulle hämta en kompis i Vänersborg klockan två! Hehehe... Jag orkade värkligen inte jobba längre... Kännde att jag hade gjort mitt i helgen!! Plus att Butiksägaren Magnus tjötade idag också!! Orka!!!!
Ja ja... Men nog om det!!

Nu ska jag duscha, sedan mysa i soffan med Emma ;-) Med rökelse och massa ljus!! det behövs nu i mörkret!

Ha en trevlig måndagskväll!!
Hej hej!!!

Moneybrother på lördag!

Då var jobbhelgen över, och jag klarade mig bra, hehe.... Skönt att vara ledig två helger nu!!! Längtar redan till lördag...
För nu har jag äntligen bokat biljett till Moneybrother!! Ska bli så kul att åka iväg med emma och kolla på honom!!!! Han är ju så sjukt bra =D
Eller vad säger ni?


God natt...

Sexparty=P

Hejsan...
Det gick helt okej på jobbet idag, förutom att butiksägaren sa åt mig typ 10 ggr på en timma.... typ: Gör så här! Varför gör du inte så här? Du måste göra så! M.m. han var en riktig gubbjävel idag!
Men arbetsdagen tog slut ändå=P

Ikväll är det sexparty hemma hos Sara! Tror inte att jag kommer att köpa något, men det hade varit så kul att svina och säga att jag vill köpa piskor, bollar och masker!!! Hahaha.... folk skulle nog undra vad jag och Emma håller på med =P
Hehehe... så kul!!!


Garnfttan

Läste om detta i tidningen idag! Måste bara säga att den är så sjukt cool! En fitta i garn! Att inte jag kom på den idén =(
Roligt med nyskapande inom konst! Ännu roligare att alla surkärrningar blir ännu surare=)

Ha en trevlig lördag!!
Puss!!!

Löningshelgen =(

God morgon...
Ska strax iväg till jobbet, ser dock inte fram emot detta. Eftersom det är lön och Fredag! En inte allt för skön kombination! Men men, man ska inte klaga! Tiden kommer ju i alla fall att gå riktigt fort.... Skönt!!
Förutom att jag har diskat och städat spisen så har jag inte hunnit göra så mycket idag.... Klocka är ju bara 11:15...
Ha en fin löningsfredag. Ta mitt råd: Åk inte och handla mat idag!!!  Inte på maxi i Trollhättan iaf =P

Hej!
 


Massage...

I går var jag på en halvkroppsmassage...En present jag fick av Emma när jag fyllde år!  Massagen varade i 30 min och tiden gick hur fort som helst... Det var svin gött! Jag fick rysningar flera gånger... Han klämmde på nackmuskeler, det gjorde as ont, men var svinskönt på samma gång?! En härlig känsla!! Massage är något jag lätta kommer göra fler gånger =)

Tack för en underbar present Emma ;-)
Love Ya*

Hej Då!

Bloggar på bra.... NOT!

Hej hej...
Nu var det ett tag sedan jag skrev något på denna blogg.... Men skit i det!!
Nu tänker vi framåt ;-)

Finlandstrippen blev helt super! Mycket dricka, dans, röka och roligt folk!! Bilder på det kommer förhoppningsvis senare...

Bilen är nu äntligen färdig!! Jag ångrar mitt tidigare inlägg om Leif A.k.a. Mr PG! Han är en supershysst kille som till och med kom till mitt jobb för att hämta min bil, för att senare laga den! Så snällt! Efter en massa utbytta konstiga delar och en hel den tusenlappar senare, så gick bilen tillslut igenom... Så gött.... Nu ska jag bara byta bromsskivor och bromsklossar inom någon månad. Då ska jag självklart lämna in bilen hoss PG igen... Han äger!! :D

Idag har jag varit ledig och det var riktigt skönt!!! Var på Olearys förut och tog några öl och käkade lite... Gött gött!!!

Ska snart sova... börjar 6 imorgon!!
Sov gott ;-)


Får man ångra sig?!

Ja, får man ångra sig efter att man har bokat en tid till att laga sin bil?! När jag skulle välja bilverkstad så valde jag en som "lät billig" Om ni fattar=)
Det blev tillslut "PG:s Bilservice" Låter ju super billigt, eller hur? Men när jag lämnade in mitt besiktningspapper till Mr. PG så började jag ångra mig...
När jag kom in till en liten skitig verkstad, satt PG vid ett bord och rökte röda Prince, säkert utan filter. Han såg ut som en "utan filter gubbe"! När jag gav honom pappret sa han: Oj så mycket! Trots att jag redan hade sagt allt som stod på pappret i telefonen!
När jag sedan frågade ifall han ville ha bilen klockan 7 på torsadg så sa han svin dryg: Jaaaa och höjde på ögonbrynen!

Kanske bara var jag som fick fel uppfattning, Hoppas det iaf.
Hoppas bara att han är bra och billig, hehehe Låter bra det ;-)

Ha en fin dag!
Ciao!

Min sista dag som 20åring!

Hej!

Idag är alltså min sista dag som 20åring... Känns inte så mycket ändå, men alltid kul att fylla år =P Nej men ärligt, det känns inte det heller... Lite tråkigt men 21 är inte någon speciell ålder, så varför ska man känna något!?
Det var bra mycket roligare att fylla år när man var liten... då hade man svårt att sova och var helt spänd dagen innan! Däremot är jag lite nyfiken på att se vad jag kommer att få för fint.... Hehehe.... paket är alltid roligt att få =)

Sov gott,
Kommer att Blogga som 21 åring från och med nu ;-)
Puss puss!!! 

Näähää...

Jaha, då blev det inte Överby idag då... eller jo, efter klockan 3! När jag och emma satt och åt en härligt god frukost ringde KappAhl (emmas jobb) och bad ´henne komma in och jobba 10-15! Eftersom hon är timmanställd, så "måste" hon ta så många tider hon kan få!! Så jävla tråkigt att de ringer samma dag bara... Idag ringde de till och med efter att hon skull börja, de ringde 10 över 10 och frågade ifall hon kunde börja 10!? What?!?!?!
Ja, ja.... nu sitter jag själv hemma.... ska städa lite m.m. så tiden kommer nog gå fort ändå=P

Ha det fiiint!!

God morgon!

God morgon bloggen....
Uppe tidigt idag, som vanligt.... har svårt att sova länge nu för tiden. Men det är ju så det blir när man börjar 6:00 nästan varje dag!! Men jag gillar det!!! Man får ut så mycket mer utav dagen.... Förr kunde jag lätt sova till 12 utan några problem, skulle jag göra det nu så skulle jag bara  må så himla dåligt =( Å andra sidan så somnar jag ganske tidigt på kvällarna, men det är bara skönt.... Finns ju aldrig något att se på tv ändå på helgerna =P

Nu ska jag käka frukost och sedan blir det en tripp till Överby, kanske hittar något snyggt till finland=) behöver även köpa en hel del till Sälen, men det kan ju vänta ett tag!!!

Hej då!

Snitta upp en Fitta...

Sverige Pussas & Kramas. En av de bästa serierna som sänts på svensk tv på riktigt länge!
Detta klipp är hur roligt som helst!!!! Skrattar skit mycket varje gång jag ser detta!!
Johannes Brost äger!!!



Hahaha... ett gott skratt förlänger livet, tänk på det...

Kött fy faaaan...

Kött fy faaaan...



Sov gott!

Ledig imorgon=)

Nu sitter jag som vanligt i soffan och bloggar om inget vettigt...
Men du läser det glatt ändå ;-) Det gillar jag... Hehehe!!!

Lite händer allt... Har bokat en Sälenstuga v. 3 11-15 Januari händer det!!!
Så gött!! Har inte åkt på två år, så man är nog lite ringrostig ;) Men hoppas att det släpper fort!! Jag, Emma, Gustav och Katrine blir det som far iväg uppåt i landet!! Varken Gustav eller Katrine skulle (enligt de själva) vara några experter på att åka.... Men efter att ha åkt ett par åk med mig och emma så kommer det nog gå bättre =P
Hoppas på en mycket trevlig kortvecka iaf.

Om en timma börjar Färjan... Får inte missas!!! Så sjukt bra serie!!!



Tänker öva på landningen lite bara... annars tycker jag att den sitter, eller?

Ha de, Hej!

Vinna stort=P

Hallo!

Nu sitter jag i soffan och slappar... är hur trött som helst! Har jobbat hela helgen med sjuuuukt mycket folk!! Folk är helt galna på fre och lördagar.... ALLA ska verkligen handla mat inför helgen!! Så alla där ute, ta mitt råd och handla inte på fredagar eller lördagar!!!
Men nu är det över och jag lever ändå =P Kommer inte att jobba helg på lääänge nu (3 veckor iaf.)

Emma hade köpte en liten "överraskning" till oss båda... Två bingolotter, Hahahaha.... fan vad jag skrattade när jag fick se dem.... Hon känner turen på sin sida nu, så ikväll kommer vi (troligtvis inte) vinna stort!!!!!

Igår blev det Bowling och mat på Buddys, Riktigt trevligt... vi gick vidare till Olearys efteråt, men eftersom jag skulle jobba idag så tog jag det ganska lugnt... men kännde mig allt lite bakis imorse ändå!!! Men jag hade ju sovmorgon! Började inte förän 07:30! Helt sjukt att jag tycker det är sent...

Nu börjar bingolotto, så hej då!!


82,5 Kg!!!!

Maxade bänk idag och slog nytt personligt rekord=) Mitt nuvarand rekord är 82,5 kg!!!! Så sjukt gött!!!
Men mer kommer det att bli...



Ha de biff;-)!!

RSS 2.0